Topicus KeyHub uitproberen

Topicus KeyHub is eenvoudig te installeren binnen je eigen organisatie. Beschik je over een eigen virtualisatie-omgeving? Download dan de Virtual Appliance via de onderstaande link en installeer KeyHub zelf in je eigen omgeving.


Maak je gebruik van Microsoft Azure? Daar is Topicus KeyHub eenvoudig toe te voegen via de Azure Marketplace.


De gratis versie van KeyHub bevat een licentie voor maximaal 5 gebruikers. Wil je het met meer gebruikers uitproberen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag alle mogelijkheden!

Topicus KeyHub in Azure

Maak je gebruik van het Microsoft Azure platform? Voeg dan Topicus KeyHub eenvoudig toe aan je omgeving. Ga in de Azure Marketplace naar Topicus KeyHub en klik op NU DOWNLOADEN om de eerste stappen te zetten. Heb je ondersteuning nodig? Er is een volledige installatie-handleiding beschikbaar in zowel HTML als PDF.

Virtual Appliance

Installeer Topicus KeyHub in je eigen virtualisatie-platform. Download de OVA via onderstaande contactformulier en je kunt direct aan de slag.

Download Topicus KeyHub

Voordat je de OVA download zouden we graag je email-adres willen ontvangen zodat we je kunnen vragen hoe de installatie bevallen is en of er nog verbeterpunten zijn. Indien je hier echt geen behoefte aan hebt, is dat natuurlijk prima (wel jammer). Je kunt in dat geval gewoon een dummy-emailadres invullen.

Eerst meer weten?
Bel of mail gerust!

Robin van Sambeek Technical Consultant +31648454128Nu bellen