Security zonder drempels

Topicus KeyHub is de poortwachter die de toegang tot je server- en applicatielandschap regelt. Dit gebeurt op basis van centrale authenticatie en decentrale autorisatie. Dit is weergegeven in onderstaande afbeelding.


Iedereen die toegang nodig heeft tot de organisatie dient zich op dezelfde plek te authenticeren. Na authenticatie is bekend wie de gebruiker is, maar mag deze nog niets. Daar komt de echte revolutie om de hoek.

Toegangsmanagement

Overzicht vaak ver te zoeken

Iedere organisatie, van MKB tot grote multinational, worstelt met dit probleem: het woud van gebruikte accounts, applicaties, servers en wachtwoorden wordt steeds groter en vormt een groeiende uitdaging. Het borgen van digitale toegang is minstens zo belangrijk als het fysiek beveiligen van een organisatie. Gegevens van klanten en gebruikers zijn veel waard en een datalek kan catastrofale gevolgen hebben.

Nieuwe mindset

Decentrale autorisatie

Bij Topicus hanteren we een nieuwe mindset. Digitaal toegangsbeheer hoort niet bij de IT te liggen, maar is een verantwoordelijkheid van iedereen. Awareness en sociale controle op toegang werkt beter dan formulieren en procedures.

Digitale toegang moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Transparantie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Topicus KeyHub realiseert dit op een gehele nieuwe manier, namelijk via centrale authenticatie en decentrale autorisatie.

youtube

Hoe werkt Topicus KeyHub

In twee minuten leggen we je graag het principe achter Topicus KeyHub uit.

so8AjRKeQdI

Ik vertel je graag alles
over onze filosofie!

Robin van Sambeek Technical Consultant +31648454128Nu bellen