Powered by Topicus

Vaak gestelde vragen

FAQ
Kan ik Google inzetten als Identity Provider voor KeyHub?

Ja! KeyHub kan koppelen met iedere Identity Provider die OpenIDConnect of SAML2 ondersteund. Als je dus gebruik maakt van Google als centrale bron van je medewerkeraccounts, zal KeyHub iedere gebruiker authenticeren tegen je Google-directory, inclusief eventueel 2FA.

FAQ
Ik heb al een 2FA-oplossing, kan ik die blijven gebruiken?

Waarschijnlijk wel. KeyHub koppelt eenvoudig met andere systemen, waardoor het vaak mogelijk is om gewoon je huidige oplossing te blijven gebruiken.

FAQ
Welke manieren van Single Sign-On zijn er mogelijk?

KeyHub ondersteunt SAML2, OAuth 1.0 en OAuth 2.0 / OpenIDConnect.

FAQ
Heb ik naast KeyHub nog een eigen wachtwoordmanager nodig?

Niet voor je zakelijke wachtwoorden. KeyHub beheert zowel alle gedeelde wachtwoorden als ook de persoonlijke, zakelijke wachtwoorden van medewerkers. Voor al je niet-zakelijke wachtwoorden raden we natuurlijk nog steeds een wachtwoordmanager aan.

FAQ
Kan ik KeyHub zelf uitproberen?

Ja. Een pilot draaien met KeyHub is zeker mogelijk en binnenkort kan je zelfs je eigen installatie downloaden om het eens uit te proberen (max 5 gebruikers).

FAQ
Hoe krijg ik nog emails als jullie AD-accounts activeren en deactiveren?

Uiteraard! Wij raden aan om een tweede ActiveDirectory op te zetten die verantwoordelijk wordt voor alle toegang. Deze draait naast je primaire AD zodat je primaire AD beschikbaar blijft voor email en authenticatie en je secondaire AD voor autorisatie gebruikt kan worden.

FAQ
Wat zijn de requirements om KeyHub te installeren?

KeyHub wordt uitgeleverd als een appliance (OVA) die eenvoudig te installeren is binnen een netwerk. Hiervoor is een virtuele machine nodig met 3 GB RAM en een voldoende grootte HD (50+ GB). De verdere requirements zijn geheel afhankelijk van je eigen netwerkarchitectuur. Mocht je daar aanvullende vragen over hebben, neem gerust contact op!

Topicus KeyHub Knowledge Base

Topicus KeyHub beschikt over een Knowledge Base. Hier is nog veel meer achtergrond-informatie te vinden en antwoorden op vragen. Kijk op https://topicuskeyhub.freshdesk.com/support/solutions voor meer informatie.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Bel of mail gerust!

Jochem Blom Sr. Accountmanager 0638687506Nu bellen