Robin van Sambeek 25/05/2018 2 min read

Topicus KeyHub en de DHPA

Topicus KeyHub derde bij het NK serverwerpen.

Na een zenuwslopende race heeft Robin van Sambeek van Topicus KeyHub een nette 3de plaats behaald in het NK serverwerpen

Topicus KeyHub derde bij het NK serverwerpen.

Topicus KeyHub heeft de derde plaats behaald in het NK serverwerpen.
Elk jaar is het weer zo ver. Het NK serverwerpen gaat weer van start. Dit Nederlands Kampioenschap richt zich op het verst kunnen gooien met (computer)servers. Je kent ze wel, die grote logge dingen met al die lichtjes er op. Ook dit jaar was het weer raak, de 7de editie van het NK serverwerpen was een feit. Ditmaal in het prachtig mooie naarderbos.
Na een zenuwslopende race heeft Robin van Sambeek van Topicus KeyHub een nette 3de plaats behaald in het NK serverwerpen. In de voorronde gooide hij al 13 meter wat hem de 2de plaats in in de kwalificatie bezorgde. Alleen Ernie Sophia van Interxion versloeg hem met een spetterende 16 meter! In de finale werd het pas echt spannend, Robin gooide 10 meter, dit zette hem op de 2de plek, maar Ernie moest nog gooien. Ook daar was Ernie te sterk en hij gooide een ruime 13 meter.
Alsnog zijn wij als Topicus KeyHub super trots op de 3de plek. Volgend jaar komen we terug en zullen ook wij gaan trainen, dan gaan we voor goud!
Onze dank gaat uit naar de DHPA voor het organiseren van het Techfest en naar Interxion voor het sponsoren van het NK serverwerpen.
Voor meer informatie: https://www.dhpa-techfest.nl/nk-serverwerpen/